Luotettavaa hinauspalvelua

Helsingin Hinausapu Oy:n nopea ja luotettava hinauspalvelu toimii vuorokauden ympäri ja toimittaa autosi pois tien päältä loppuipa matkanteko mistä syystä tahansa.

Lavahinaukset & ylösvedot

Tarjoamme kaikenlaisia hinauspalveluja. Lavahinaus tarkoittaa ns. normaalia hinausta. Hinaukset teemme lähes 30 vuoden kokemuksella ja tarvittaessa viemme auton oikealle korjaamolle. Kuljettajamme tuntevat pääkaupunkiseudun korjaamot kuin omat taskunsa ja saamme autosi sisään myös yöaikana. Hinausten hinnat pysyvät samana, hinattiinpa millä kalustolla tahansa. Määrätyissä tilanteissa teemme työtä sopimustaksalla, kuten esimerkiksi iltakeikat.

Akkupalvelu, Käynnistykset & Renkaanvaihdot

Testaamme nykyisen akun ja tarvittaessa vaihdamme tilalle uuden akun. Testaamalla varmistamme, että nykyinen akku on käyttökelvoton ja vaihdon tarpeessa. Henkilökuntamme tietää mikä akku sopii juuri sinun autoosi. Tarjoamme autojen käynnistyspalvelua, tulemme myös tien päälle, jos tarvetta on. Kaikki automme sisältävät apukäynnistyslaitteet, joten käynnistys sujuu vaivattomasti ja nopeasti. Meiltä saat renkaanvaihtopalvelua, renkaanvaihto myös tien päällä onnistuu tarvittaessa.

Nopea hinaus syksyllä

Parkkihallihinaukset

Hinaamme autot pois parkkihalleista. Koska parkkihallit ovat yleensä matalia, tällöin käytössämme on matalampi auto, sillä korkeusrajana on maximi 2,1 metriä.

Polttoainetankin tyhjennyspalvelu & Polttoainepalvelu

Tuliko laitettua väärää polttoainetta tankkiin? Homma hoituu, sillä tarjoamme polttoainetankin tyhjennyspalvelua. Loppuiko menovesi kesken matkan? Soita meille niin tuomme täydennystä.

Romuautojen hävityspalvelukuljetukset

Meiltä saat romutuskuntoisten autojen hävityspalvelukuljetuksia. Jos autosi on vanha ja kierrätyskuntoinen tai muuten esim. kolarissa mennyt romutuskuntoon, voimme tulla hakemaan auton ja viedä sen suoraan purkaamomme HELSINGIN VARAOSAKELLARI OY:n valtuutettuun autokierrätykseen, josta saat romutustodistuksen , jolla auto poistuu Trafin rekisteristä heti. Romutustodistus päättää vastuut ( verot ja vakuutukset ) autostasi saman tien. Tämän jälkeen auto kierrätetään hyötykäyttöön ympäristömääräysten mukaisesti.